Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
03-10-2020
10:00 - 18:00


Kinderdag 2020: Opgeven kan nog tot en met 22 september!

Op zaterdag 3 oktober worden alle kinderen met HME-MO (en hun ouders) uitgenodigd voor een hele avontuurlijke dag. Wat  te denken van Djengu River, Dwervelwind en Boosterbike? Of van Expedition Zork, Maximus’ Blitz Bahn en Exploria Magica? Om nog maar niet te spreken van Scorpios, Troy en Fēnix….. Waarschijnlijk weten de meesten van jullie nu al wat de bestemming gaat worden: we gaan weer naar Toverland! Ook dit jaar zijn daar nieuwe avonturen te beleven!

Het park gaat voor ons open om 10.00 uur. Het programma is dan als volgt:
10.15 – 11.15 magische ontvangst met iets te drinken en wat lekkers
12.00 – 14.15 lunchbuffet (in 2 groepen)
17.00 – 18.00 afsluitende ‘borrel’
En tussendoor uitgebreid de tijd om alle uithoeken van het park te verkennen.

Hier wil je natuurlijk bij zijn! Je kunt je opgeven via deze link. (Of vraag je ouders even om dat te doen.)
Let op: je kunt je nog inschrijven tot en met 22 september. Aanmeldingen die daarna binnenkomen kunnen om organisatorische redenen helaas niet meer verwerkt worden.

Nog een praktisch punt (vooral voor je ouders…): jarenlang hebben we deze dag aan kunnen bieden voor dezelfde kosten. Dit jaar gaat dat helaas niet meer lukken. Kinderen van 0 t/m 2 jaar zijn nog steeds gratis, maar voor de jeugd van 3 t/m 15 jaar worden de kosten € 5 per persoon. Van de begeleidende ouders, dan wel andere gezins- of familieleden, wordt dit jaar een eigen bijdrage van € 15 gevraagd. In vergelijking met de kosten voor een normaal pretparkbezoek is dit nog steeds weinig. En er staat een geheel verzorgde dag tegenover, compleet met eten, drinken en een parkeermunt!