Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
17-06-2023
10:00 - 17:00


Dit jaar is het 25 jaar geleden dat de HME-MO Vereniging Nederland is opgericht!

In de afgelopen jaren is de vereniging uitgegroeid tot een ontmoetingsplaats voor ruim 400 mensen met HME-MO, hun familieleden en geliefden. De vereniging biedt informatie aan de leden, onderhoudt het contact met zorgverleners, onderzoekers en patiëntenverenigingen in binnen- en buitenland maar bovenal zijn we er voor elkaar.

Het 25-jarig bestaan is dan ook een feest wat we met elkaar willen vieren! Helaas nemen we deze dag ook afscheid van Jan de Lange en Marion Post. Jan is 25 jaar lang voorzitter geweest en Marion heeft de vereniging opgericht en was daarnaast alle jaren actief in het bestuur als secretaris. Zij verdienen een feestelijk afscheid!

We doen dit op zaterdag 17 juni a.s. in het Openlucht Museum in Arnhem. Het programma ziet er als volgt uit:

  • Vanaf 10.00 uur bent u welkom
    in het Openluchtmuseum, u kunt zich melden bij het servicepunt. In Kasteelboerderij – de Vlasschuur staat er koffie/ thee en iets lekkers voor u klaar. Tot 12.00 uur kunt u het museum op eigen gelegenheid bezoeken.
  • Om 12.00 uur verwachten wij iedereen in de Kasteelboerderij voor een gezamenlijk moment en een lekkere lunch. Rond 13.30 uur kunt u het museum verder bezoeken.
  • Om 15.30 uur verzamelen we wederom in de Kasteelboerderij voor een gezellige borrel. Het programma is om 17.00 uur afgelopen.

Omdat we deze dag vooral met elkaar het jubileum willen vieren zijn er, anders dan bij de jaarlijkse ledendag, geen workshops. De feestdag is bedoeld voor leden en hun kerngezin.

Aanmelden kan tot 1 juni 2023!

Aanmelden