Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
05-11-2022
12:45 - 17:00


Ben je tussen de 13 en 26 jaar en wel in voor een uitdaging? Kom dan naar de jaarlijkse HME-MO Jongerendag op 5 november! Deze dag is speciaal (en ook uitsluitend) voor jongeren die zelf HME-MO hebben. Dit jaar gaan we naar de Avontuurfabriek in Loosdrecht. De perfecte locatie voor een hele gezellige en uitdagende middag! We beginnen rond 12.45 uur met een gezamenlijke lunch en gaan daarna in twee groepen lasergamen en ontsnappen uit een escaperoom. Deelname aan deze dag kost 10 euro. Belangrijk: geef je op voor dinsdag 20 september want de Avontuurfabriek is snel vol!

Vervoer

Je kunt rechtstreeks naar de locatie komen of naar CS Hilversum waar om 12.30 uur een taxibusje klaar staat. Het programma is rond 17.00 uur afgelopen. Uiteraard worden treinreizigers dan, uiterlijk om 17.30 uur, weer op station Hilversum afgezet.


Aanmelden

  • Met dit formulier kun je je aanmelden voor de HME-MO jongerendag. Mocht je om welke reden dan ook geen gebruik kunnen maken van de opgave via de website, dan kun je een vraag stellen via info@hme-mo.nl.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.