Zondag 3 oktober 2021 is het weer zover; onze jaarlijks kinderdag voor kinderen t/m 15 jaar met HME-MO. Deze kinderen worden dan samen met broertjes en zusjes én ouders in de watten gelegd. Een unieke kans om kennis te maken en een leuke dag te beleven met deelgenoten. Favoriete bestemming van de deelnemers is Toverland in Sevenum en daarom heten we de deelnemers daar ook dit jaar van harte welkom.

Het programma ziet er als volgt uit:

  • 10:00 uur – 11:00 uur Ontvangst door Toverlandmedewerkers; jullie worden voorzien van een polsbandje, programmabrief, parkeerticket en parkplattegrond.
  • 10:15 uur – 11:15 uur Magisch welkom in de Magische Medina: er staat koffie en/of thee klaar met heerlijke chocolade- en  abrikozenmuffins en appelflappen. Voor de kinderen is er limonade en verschillende donuts.
  • 12:30 uur – 13:30 uur Lunch: jullie kunnen genieten van een heerlijk frites & snackbuffet met diverse lunchdranken.
  • 16:00 uur – 17:30 uur Borrel: de laatste samenkomst is een gezellige afsluiting met een borrel en een tafelgarnituur

Het attractiepark is de hele dag beschikbaar en sluit om  18.00 uur.
Een parkeermunt is inbegrepen.

Deelname is op eigen risico en wij verzoeken jullie de aanwijzingen van de medewerkers van Toverland op te volgen.

Wij conformeren ons aan de geldende coronamaatregelen en verwachten dat jullie dit als deelnemers ook doen. Met elkaar en voor elkaar: zo maken we er weer een magische dag van!

Kosten:
Voor kinderen t/m 15 jaar is een kleine bijdrage van € 5 verschuldigd. Ouders en oudere broertjes en zusjes betalen een bijdrage van slechts € 15,- per persoon.

Aanmelding gesloten.
Helaas is aanmelden voor deze dag niet meer mogelijk. Bij vragen kunt u mailen naar info@hme-mo.nl.

kinderdag
kinderdag Toverland